Pedicure

Pedicure

De praktijk is uitgebreid met pedicure behandelingen.

Intake: 

Bij de 1e afspraak zal er een blauwdruk [soort kopie] van uw voet gemaakt worden, alsmede een schoenonderzoek. Met uw toestemming zal ik ook foto’s maken van de voeten welke ik bewaar in de praktijk software.

Mocht het nodig zijn om na analyse van de blauwdruk en wat ik zie op uw voeten; denk aan verhoogde drukplekken, eelt en mogelijk veranderde stand van tenen of voet, dan kan ik voor U, uiteraard met uw toestemming, deze bevindingen voor U uitschrijven, zodat U dit kunt bespreken met uw huisarts of met uw/een podotherapeut.

Houdt er rekening mee dat deze eerste behandeling meer tijd kost dan een vervolgbehandeling.

Vervolg:  Een pedicure behandeling duurt ±45 minuten.

  • Nagels knippen
  • Nagels polijsten
  • Nagelomgeving reinigen
  • Ingroeiende nagel behandelen
  • Likdoorn behandelen
  • Kalknagel(s) behandelen
  • Eelt en kloof behandelen
  • En als afsluiting het incrémen van de voeten.

Let op:

Hierboven is een standaard behandeling omschreven, dit geldt voor regelmatig verzorgde voeten. Wanneer de voeten langere tijd geen pedicure behandeling hebben gehad zal er mogelijk een tweede afspraak ingepland moeten worden of een meerprijs in rekening gebracht worden.

Nu ook bij Carpe Pedis

Heeft U een lelijke verdikte nagel, mogelijk schimmelnagel. De betreffende nagel wordt dan zo ver als het

kan weg gefreesd en weer opgebouwd met NCM Sculpture Gel of Halo Polibuild. Uw eigen nagel groeit gewoon door en i.c.m. ‘De Gouden combinatie’; Solution Spray (HFL) en Dadi’ Oil (Famous Names) kan de nagel nog steeds behandeld worden, mocht er mogelijk een schimmel in de nagel zitten. Na 6 weken zal de gel er afgefreesd worden en zal er weer een nieuwe laag overheen gezet kunnen worden, afhankelijk van het resultaat.

U heeft een mooie nagel en de behandeling blijft doorgaan. Met een stootnagel, tunnelnagel of trauma nagel zal het resultaat zich, mogelijk, sneller laten zien.

 

 

 

 

Dadi’ Oil is een verzorgende nagelolie die gemaakt is om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de natuurlijke nagel en nagelriem! Dadi’ Oil wordt snel opgenomen en is niet vet. Het brengt drie gecertificeerde organische oliën samen. Een gecertificeerde organische olie is een hoogwaardig product afkomstig van boeren die duurzame technieken hanteren en geen kunstmatige mest of bestrijdingsmiddelen gebruiken. Avocado, Olijf en Jojoba oliën werken samen om te beschermen, te hydrateren en te verzachten.  Er is natuurlijke Vitamine E (niet synthetische tocopheryl acetaat) toegevoegd, een krachtige antioxidant. Dit mengsel van 21 essentiële oliën heeft een aangename geur.

Aspirant-lid nr.: 318783
nr.: 318783

 

 

 

Verkooppunt WandelWol